HTML

Kurva Élet (dupla nulla)

"(...)
Mi rábaszunk, úgysem tudsz felállni,
De csak kitartás, történjék bármi!
Ki kell bírni, még ha senki sem felel,
Mert itt élned, és halnod kell!

Híres, névtelen,
Gazdag, nincstelen,
Kormányfő hiteltelen,
Mind korrupt, erénytelen.

Megállítani képtelen,
Szép álmok, meg a végtelen,
Mindennek vége, reménytelen.
Miért történik ez velem?!

Ez a mocskos élet, ez a rohadt élet,
Ez a mocskos, rohadt, kurva élet,
Ez a mocskos élet, ez a kurva élet...
Miért történik ez velem?

Ez a mocskos élet, ez a rohadt élet,
Ez a mocskos, rohadt, kurva élet,
Ez a mocskos élet, ez a kurva élet...
Miért pont énvelem?!"

/Alvin és a mókusok/


*****

Megszivattak? Csalódtál? Átvertek?

Kiborít a családod?

Kénytelen vagy megalázó szituációkba belemenni a munkahelyeden?

Itt kedvedre kiőrjöngheted magad!

Gyere és írd meg, kitől mit és miért vagy kénytelen elviselni; mi megy az idegeidre nap mint nap!

A leveleket a szerk.keb@index.hu-ra várjuk.

Friss topikok

Linkblog

2009.03.21. 00:51 Histerya

" Elkaptalak, te bliccelős kurva! "

Mindnyájunk számára ismerős történet. Paraszt BKV-ellenőr vs tapasztalt, leleményes tömegközlekedő. 1:0 kiütéssel. Majdnem szó szerint.

T. Szerkesztőség!

Az eset nem velem történt, de mikor mesélték kifakadó röhögésbe kezdtem. Gondoltam megosztom veletek.

Adott szituáció, barátnőm ül a villamoson. Csak átutazóban volt Pesten. Stadionoknál felszállt a villamosra, átment a Népligethez és onnan utazott tovább a párjához. Minden hétvégén oda ment, és már kitapasztalta, hogyan tud vonaljegyet és ezzel pénzt spórolni. Mikor felszáll a villamosra a jegykezelő mellett megáll, és ha jön az ellenőr, lyukaszt.

Ezen a napsütéses koratavaszi délután is a barátjához indult. Felszállt a villamosra és valahogy elmerült a gondolatai között. Jegyét megszokásból nem kezelte, a reflexszerű mozdulat már a zsigereiben volt. Az ablakon nézett ki és egyszercsak az ismerős monológot vélte hallani: " Jegyeket, bérleteket! " Felkapta a fejét és kétségbeesetten a másik irányban, bár kicsit távolabb lévő kezelőautomatához próbált lépni és már majdnem elérte azt, amikor egy nagydarab karszalagos úriember ugrott elé és gúnyos hangon félmosollyal odaküldte neki: " A-a-a-aaa " Zavartan nézett az ellenőrre, aki csak meredt rá és látta a szemében: " Elkaptalak te bliccelős kurva! " A kaller hirtelen, akciófilmbe illő mozdulata annyira zavarba hozta szegényt, hogy ezt nyögte ki kínjában: " Elnézést kérek, én tényleg csak a lyukasztásra alkalmas helyet kerestem! " Az úriember elkezdett röhögni, a barátnőm pofája majd leszakadt. A villamos megállt és barátnőm hirtelen mozdulattal leszállt. A karszalagosak is követték példáját. Odalépett hozzá a köpcös bácsi és azt mondta: " Nocsak, újra összefutunk... Akkor kérnék egy Személyi Igazolványt és egy Lakcímkártyát!" Ezer emberből 950et elengednek, de őt pont abba az 50be sorolták, ami fennmarad.Barátnőm meghunyászkodott, átadta iratait. Megkapta a jussát, és a pofátlan ellenőrnek még volt képe odalökni:  " Számolja csak ki, hány vonaljegyet vehetett volna 12.000 forintból..."

Röviden ennyi. Szerintem ezeknek az ellenőröknek külön kiképzést adnak parasztságból...

PremierPlan

2 komment

Címkék: budapest bkv utazás ellenőr


A bejegyzés trackback címe:

https://kurvaelet00.blog.hu/api/trackback/id/tr501015435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

peti.g 2009.03.21. 01:31:33

mocskos bkv, sálálálálá :D

Barka76 2010.07.27. 20:05:45

Sajnálom a barátnőd, de - bocsi - én is kifakadó röhögésbe kezdtem... Meg egyébként kimegy ellenőrnek? Alapvető felvételi követelmény a bunkósságból jeles érettségi :)
süti beállítások módosítása